ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

210-36 10 309

Διεύθυνση Επικοινωνίας:
Αγίου Ισιδώρου 1
114 71, Αθήνα
E-mail:
info@meda.gr

Αρχική ΣελίδαΕκτύπωσηΑναζήτησηEnglish

Σχετικά με την Εταιρία

 

Η εταιρία μας, MEDA Communication Α.Ε., είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που αποτελείται από επιστήμονες ερευνητές, κοινωνιολόγους, πολιτικούς επιστήμονες και ανθρώπους της επικοινωνίας, που δεσμευτήκαν να συνεργαστούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με υψηλά standards επαγγελματισμού, στην ελληνική αγορά.

Πρωτοπόροι στην αποκλειστική δραστηριοποίηση στους τομείς της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και του Κοινωνικού Marketing, στοχεύουμε στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας επιζητώντας συνεχώς την ανάπτυξη νέων εργαλείων και επιχειρηματικών λύσεων μέσω της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.


Όραμα μας είναι να αποτελέσουμε το σημείο αναφοράς στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο για την προώθηση και την ανάπτυξη της προσέγγισης της «τριπλής βασικής αρχής» που αναδεικνύει ότι η συνολική επίδοση μιας εταιρίας πρέπει να υπολογίζεται με βάση τη συνδυασμένη συνεισφορά της στην οικονομική ευημερία, την περιβαλλοντική ποιότητα και το κοινωνικό κεφάλαιο.


Αποστολή μας είναι να παρέχουμε πρωτοποριακές συμβουλευτικές υπηρεσίες και να αναπτύσσουμε εξειδικευμένα επιχειρηματικά εργαλεία για όλα τα μεγέθη των επιχειρήσεων ώστε να αναπτύξουν ταυτόχρονα την οικονομική, την κοινωνική και την περιβαλλοντική τους ευθύνη, συμβάλλοντας στο μεγάλο στόχο της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

 
Το 2003 παρουσιάσαμε, στο πλαίσιο των ειδικευμένων εργαλείων μας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το Βαρόμετρο Αναγνωρισιμότητας και Κοινωνικής Συμπεριφοράς - A.S.B.I., ένα μοναδικό στρατηγικό ερευνητικό εργαλείο που στόχο έχει:
  • Να προσφέρει για πρώτη φορά μετρήσιμα στοιχεία για την κοινωνική ευαισθητοποίηση και συμπεριφορά των Ελλήνων πολιτών.
  • Να συνεισφέρει στη βαθύτερη γνώση και κατανόηση του κοινωνικού περιβάλλοντος που δραστηριοποιούνται οι εταιρίες και οι εθελοντικές οργανώσεις.
  • Να εξετάσει τη διεισδυτικότητα, την αναγνωρισιμότητα και τη δημοτικότητα του κοινωνικού έργου των εταιριών και των εθελοντικών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
  • Να συμβάλλει με στοχευμένη επικοινωνιακή και αναπτυξιακή στρατηγική στην ενίσχυση της κοινωνικής ευθύνης όλων των φορέων.
Το 2005 καινοτομήσαμε εισάγοντας ένα νέο ενημερωτικό/εκπαιδευτικό εργαλείο που απευθύνεται αποκλειστικά στους εργαζόμενους των εταιριών, το Responsible Employee Attitude Challenge on CSR (R.E.A.Ch.-CSR). Συγκεκριμένα, το R.E.A.Ch. - CSR είναι ένα παιχνίδι γνώσης, ενημέρωσης και στάσεων, στο πλαίσιο της Ε.Κ.Ε., ειδικά σχεδιασμένο για τους εργαζόμενους όλων των βαθμιδών μιας εταιρίας. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που συνιστούν τις βασικές αρχές της Ε.Κ.Ε., προσκαλώντας το συμμετέχοντα - εργαζόμενο, μέσω ενός ευχάριστου τρόπου, να αντιληφθεί τα νέα δεδομένα, αλλά και την εμβέλεια που φέρει η έννοια αυτή στη δραστηριότητα της εταιρίας του.
 
Πιστεύουμε ότι στις αρχές του 21ου αιώνα η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των δραστηριοτήτων όλων των εταιριών και μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.
 
 

© 2006 MEDA communication.
Προσωπικά Δεδομένα | Όροι Χρήσης